Vilka är vi?

 

Vi som startat partiet Nya Ulricehamn är "vanliga" kommuninvånare som på demokratisk väg vill vara med och forma ett Ulricehamn där människan är i fokus. Skattepengar ska fördelas rättvist och gå till verksamhet som skapar bästa möjliga förutsättningar för alla invånare.

 

Vår vision är att i kommunen skapa en skola

och barnomsorg som är bäst i landet. Det är en

förutsättning som kommer att öka inflyttning till

kommunen.

 

Äldre och sjuka måste få den vård och omsorg

som behövs och där personal får känna att de

räcker till och får tid för individen.

 

En levande landsbygd är viktig för att skapa ett samhälle för alla. Attraktiva bostäder, bra skola och närhet till handel och fritidsmöjligheter är förutsättningar som krävs.

 

Kvalité kan skapas på olika sätt. Effektivare organisation och arbetssätt är ett, men vi måste också inse att det kostar och får kosta. Vi tror att en hög kvalité inom kommunens verksamhet motiverar oss skattebetalare att betala skatt! Vi tror därför inte på att sänka den.

 

Satsningar på sådant som inte är kommunens kärnverksamhet kommer i andra hand tills den nått en önskvärd kvalité.

 

Varför rösta på oss?

 

Nya Ulricehamn är ett av de större partierna i kommunen. Efter valet 2014 blev vi det femte största partiet i kommunen. Nya Ulricehamn fick 6,35% av rösterna. Vi har som mål att växa i valet 2018.

 

Klicka här för att se valresultatet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillsammans kan vi skapa en kommun där människan står i centrum. Hoppas du är med oss!

 

PS. Vår logga speglar de politiska färgerna i syfte att visa på vårt oberoende. Punkterna är olika stora och i olika form - precis som vi människor!